A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Дорошівський ліцей Дорошівської сільської ради

День матері

Дата: 14.05.2023 21:44
Кількість переглядів: 7

Мама-це та, що дала життя. Мама- найрідніша людина, її голос, руки, залишаються у пам'яті назавжди. Своїх матусь вітають учні 1 класу (кл. кер. Патенко Людмила Василівна)

https://www.youtube.com/watch?v=zijWfBo6dY8

Від щирого серця вітаємо вас зі святом - Днем матері! Мама - це найдорожче і світле, що є на світі. Вона завжди радіє успіхом своїх дітей, підтримує їх у важку хвилину, завжди щиро переживає за кожен пройдений крок. Немає людини ближче і рідніше! Нехай ваші серця зігрівають любов і турбота близьких❤️ (учні 5-А класу і кл.кер.Міщенко Д.І.)

https://www.facebook.com/100021889785786/videos/1668452010248018

Найдорожчою людиною в нашому житті завжди була, є і буде мама. Вона – як весна, що пробуджує все живе своїм теплом, дає початок новому життю. Із нею ми відкриваємо для себе світ. Перші кроки зроблено, тримаючись за мамині надійні руки. Мама завжди поруч, бо бути ангелом-охоронцем призначено їй самим Богом. Мама – це наймиліше у світі слово. В цьому слові все: ніжність, доброта, любов і піклування. В цей травневий день учні 6-Б вітають свої матусь. Дякують своїм матусям за повсякденну турботу, невтомну працю, велике терпіння, за безсонні ночі, безмежну любов, ніжні руки, ласку і тепло. (кл.кер. Панченко М.С.)

https://www.youtube.com/watch?v=O7UJ6lMgylo


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень