A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Дорошівський ліцей Дорошівської сільської ради

Події

Дата: від до Скинути

Міста-герої

З нагоди відзначення в Україні першої річниці початку визволення українських земель від рашистських загарбників у нашому закладі на протязі тижня були проведені виховні години "МІСТА ГЕРОЇ!", на яких здобувачі освіти дійшли висновку, що наші міста стали містами Героїв — містами конкретних людей, які проявили сміливість, допомагали вистояти одне одному і державі.

19:17 05.04.2023

"Будьте щасливі щоденно!"

"Будьте щасливі щоденно!" - під таким гаслом для учнів 4 класу, класним керівником Колотюк Л.А. була проведена виховна година.

21:05 28.03.2023

Рік незламності

24 лютого учні 6-Б класу з класним керівником Панченко М. С. пригадали події цього дня 2022 року. Для всіх людей України мирне життя зупинилось близько 5 ранку 24 лютого 2022 року.

21:31 24.03.2023

День Землі

У всьому світі 20 березня прийнято відзначати свято під назвою День Землі.

21:12 20.03.2023

«Мрію словом я торкнутись серця…»

Вітаємо ученицю 7 класу Островську Єлизавету за зайняте І місце в обласному конкурсі «Мрію словом я торкнутись серця…», номінація "Публіцистика"!

21:20 13.03.2023

Зустріч з письменником Олександром ЗІМБОЮ

Не кожній дитині в нашому селі випадає можливість зустрітись з справжнім поетом. Мрія багатьох учнів нашого закладу здійснилась – до нас у гості завітав дитячий письменник Олександр ЗІМБА , автор дитячих книжечок. Діти із захопленням слухала розповіді поета про себе, про своє спортивне минуле, про плани на майбутнє. Очі читачів блищали – вони захоплено слухали письменника, хором відповідали на його запитання. Треба зазначити, що серед запитань було багато смішних та курйозних – вони викликали щирі посмішки у всіх присутніх. Поетичне слово пана Олександра легке та жартівливе, воно сповнене теплоти та щирого й доброго гумору. Сьогодні багато хто скаржиться, що дітлахів важко зацікавити полюбити книжку. А я, спостерігаючи, в якій атмосфері проходила зустріч поета зі школярами, розуміла, що це той невимушений ключик до дитячої дружби з книжкою. Тішить, що багатьом школярам нашого закладу випала унікальна нагода познайомитися з творчістю талановитого дитячого письменника Олександра Зімби.

21:28 02.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень